Asiel pups

Asiel honden pups

Helaas treffen we naast volwassen honden die om welke reden dan ook in een opvangcentrum voor dieren terecht komen ,steeds vaker asiel honden pups. Wie deze dieren een tweede kans wil bieden, geeft zeker een gouden dierenhart. Toch moet u enkele regels onder ogen zien.

Een asielhond

Een asiel honden pups moet nog helemaal opgevoed worden. Dit vergt tijd en geduld. Maar een pup die u van kleinsaf heeft, zal u jaren plezier geven. Ga alvast eens in het asiel kijken. Een dier uit het asiel is niet altijd gestoord of verwaarloosd. Door scheiding, allergie of ongewenste zwangerschappen (van de hond!), te weinig geduld met opvoeding ,komen asiel honden pups eer terecht. Maar ook deze dieren worden met de nodige energie en liefde beste huisvrienden.

Prijskaartje

Het is een misvatting dat asiel honden pups gratis zijn. Het zijn geen gadgets die u even uitprobeert. Het onderhouden van asieldieren kost handenvol geld, ook al wordt dit door vrijwilligers gedaan. De dierenarts is er vaste klant om ze te chippen, te ontwormen, in te enten. Daar er vele dieren samenzitten ,kan een asiel ziektes best missen. Online kunt u bij sommige dierenasiels zien welke asiel honden pups er beschikbaar zijn. Bedenk u goed op voorhand.