Honden uit het asiel

Honden uit het asiel, bied ze een tweede kans

U heeft met u gezin besloten dat er uitbreiding gaat komen. U wilt graag een hond toevoegen om uw gezin compleet te maken. Honden zijn niet alleen bij een fokker te koop, maar u kunt ook honden uit het asiel halen. Jaarlijks worden er duizenden honden op straat gezet, gedumpt of verwaarloosd. Deze honden komen vervolgens in het asiel terecht waar ze liefdevol opgevangen en verzorgd worden.

Honden uit het asiel staan er om bekend dat ze hier vaak al een geruime tijd zitten en dringend op zoek zijn naar een fijn thuis.

Honden uit het asiel worden getest op hun gedrag, waardoor u alleen honden zult treffen die een goed karakter hebben en prefect in uw gezin zal passen. Honden uit het asiel zijn niet alleen afgekeurde of oude honden. Honden in een asiel zijn vaak nog erg jong en er zitten zelfs puppy’s tussen. Honden in een asiel hebben een tweede kans nodig op een thuis. Wilt u een hond uit het asiel halen en hem een liefdevol en zorgeloos leven bieden neem dan een kijkje bij het asiel bij u in de buurt om honden uit het asiel te halen.